JUMAL ON MEIE PELGUPAIK

Maailm on teel suurte keeriste ja raputuste poole. Saab sündima asju ja tekkima kaoseid, mis täiesti loomulikult tekitavad hirmu. Kuid Jumal on öelnud meile: „Minu Sõna on teis. Te olete kaetud minu peopesade varjus. Te olete MINU LAPSED.“ Seetõttu on aeg kinnitada oma turvavööd, avada oma Piiblid ja rääkida need asjad oma Isaga läbi. Ta on öelnud, et me ei hävi: „Ma näen Issandat alati enese silme ees, sest ta on mu paremal pool, et ma ei kõiguks.“ (Apostlite teod 2:25)

Tahan julgustada teid võtma järgnevat võimast sõna Jesaja suust väga isiklikult: „Tõstke oma silmad ja vaadake kõrgusse: kes on loonud need seal? Tema, kes nende väe viib välja täiearvuliselt, kes nimetab neid kõiki nimepidi. Tema suure väe ja võimsa jõu tõttu ei puudu neist ainsatki.

Mispärast ütled sina, Jaakob, ja räägid sina, Iisrael: „Minu tee on varjul Issanda eest ja mu õigus läheb mööda mu Jumalast?” Kas sa ei tea? Kas sa ei ole kuulnud? Igavene Jumal, Issand, on maailma äärte Looja; tema ei väsi ega tüdi, tema mõistus on uurimatu.

Tema annab rammetule rammu ja jõuetule jõudu. Poisidki väsivad ja tüdivad, noored mehed komistavad ja kukuvad, aga kes ootavad Issandat, saavad uut rammu, need tõusevad tiibadega üles nagu kotkad: nad jooksevad ega tüdi, nad käivad ega väsi.“ (Jesaja 40:26–31).

Meie osadus Jumalaga kasvatab usaldust. Valades Jumala ees välja kõik oma mured ja vajadused, võime minna edasi täie kindluse ja rahuga südames. „Lootke tema peale igal ajal, rahvas; valage välja oma südamed tema ette: Jumal on meile pelgupaigaks!“ (Psalmid 62:9)