UUS MAAILM ON TULEKUL

Piibel ütleb, et viimseil päevil kerkib esile pilkajaid, kes naeruvääristavad Jeesuse Kristuse tagasitulekut ja uue kuningriigi rajamist. Nad ütlevad: „Kus see Jeesus siis on? Me ei näe mingeid märke selle kohta, et Ta on tulemas. Kõik läheb ikka endist viisi nagu aegade algusest peale!“ Kui püüaksid neid pilkajaid veenda, et Jeesus tuleb puhastama seda maailma tulega ja rajama oma igavese õigsuse kuningriiki, peaksid nad sind napakaks. Väga paljud heidavad nalja Kristuse teise tulemise üle. Samas on need samad pilkajad aga ühe hetkega valmis pöörama selja ja kuulutama, et „uus maailmakord“ on tulekul!

Need pilkajad on langenud põrgu valede küüsi. Saatan valmistab alati võltsingu vahetult enne õige asja tulekut. Ta teab, et Kuningas Jeesus on peagi pöördumas tagasi ja et Tema uus maailm on peagi koputamas uksele. Seetõttu tahab Saatan hoida oma lapsi pettuses, promodes neile fantaasiamaailma, kus kõik valitsev on sulaselge vale. Seetõttu on ta valmis haudunud uue deemonliku õpetuse saabuvast Uuest Ajast, et hoida inimesi eemal Kristuse reaalsest tagasitulekust!

Üks viimasemaid New Age’i võltsinguid tuli esile Veevalaja Ajastuna. See üheteistkümnes tähtkuju pidi liikuma viimasesse, New Age’i kuningriiki, mida pidavat tuntama ka „uue maailmakorrana“. New Age’i rahvas ütleb, et see uus maailmakord on kohe, kohe koitmas. Nad ennustavad katastroofilisi rahutusi, kus keset kaost tõusebki esile uus maailmakord, mis valitseb armastust, mõistmist ja maailma rahu täis ühiskonnas. Kõik haigused saavad tervendatud. Kõik sõjad vaibuvad. Vaesust pole enam ja ainukene Kristus, kes eksisteerib, on Kristuse teadvus – ülemaailmne vennalik mõtteviis. Enesearmastus valitseb ja naudingud on kõige keskpunktis.

Mul on kõigile neile New Age’i pilkajaile halbu uudiseid. Mul on kahju, aga Saatan on teile lihtsalt puru silma ajanud. Sellist asja nagu fantaasiamaailm, mida ta neil päevil kogu inimkonnale kangesti pähe määrib, pole olemas. Jah, uus maailm on tulemas, aga see pole mingi „uus maailmakord“ või New Age. Pigem saab igast selle maailma kuningriigist peagi Issanda oma ja kõigist Tema vaenlastest Tema jalgejäri. Kristus on tulemas tagasi, et rajada oma püha kuningriik ja pilkajail pole sellest mingit osa: „Meie ootame aga tema tõotuse järgi uusi taevaid ja uut maad, kus elab õigus.“ (2 Peetruse 3:13).