TULLES VÄLJA VÕITJANA - Gary Wilkerson

Siin on üks tõeliselt hea uudis! Jeesus tahab panna su sisse selle sama Vaimu, kes elab Temagi sees. Selle sama Vaimu, kes andis Talle väe minna läbi vaenlase plaanidest heita Ta kaljuservalt alla (vt Luuka 4:29-30).

Võib-olla on mõni sõltuvus teinud su maatasa; harjumuslikud patud on viinud sind läbikukkumiseni; hirm ja ärevus on tekitanud sinus meeleheidet. Kuid kui Jeesus paneb „selle sama Vaimu“ sinu sisse, võid sa minna sellest kõigest läbi ja kuulutada: „See lugu ei puutu minusse. Ma võin ju olla keset tuld, kuid see ei põleta mind. Ma tulen sellest eluga välja. Ma tulen sellest võitjana välja. Mind ei saa lükata asjade sisse, mis pole Jumala plaan mu jaoks. Ma jään kindlana sinna, kuhu Tema on mind asetanud.“

Sa võid kogeda kõikvõimalikke pingeid ja survet, kuid Jumal on andnud mulle sõna su jaoks, millega käib kaasas ka prohvetlik tõotus. Ma ütlesin Issandale: „Olen väga ettevatlik selles suhtes, kuna vahel antakse valesid prohvetlikke sõnumeid, mis lubavad, et elu saab olema kui roosamanna.“ Ma ei luba midagi sellist sulle. Tea, et su elus saab olema raskusi ja pinget. Võimalik, et su vastu on sepitsetud teatud plaane, mis püüavad tõugata sind kalju servalt alla, kuid mul on miskit kinnitavat öelda sulle.

Kui paned oma lootuse Jeesuse peale ja ootad Tema ilmumist; kui paned tähele Tema sõnumit ega kuula hingevaenlase häält, lähed sa sellest tormist kuni võiduka lõpuni välja. Sa lähed sellest tulest läbi. Sa lähed läbi igast pingest ja kõigest, mis su vastu tõuseb, tehes seda kõike Jeesuse nimel.

„Kui sa lähed läbi vee, siis olen mina sinuga, ja kui sa lähed läbi jõgede, siis ei uputa need sind; kui sa käid tules, siis sa ei põle ja leek ei kõrveta sind.“ (Jesaja 43:2)