SALAJANE SÕDA - Carter Conlon

Piibel hoiatab meid väga selgelt: „Täna, kui teie tema häält kuulete,  ärge tehke oma südant kõvaks nagu nurina ajal, kiusatusepäeval kõrbes.“ (Heebrealastele 3:7-8). Ehk teisisõnu, ära küsi nii nagu iisraellased kord oma uskmatuses: „Kas Jumal suudab katta laua ka kõrbes?“ (vt Psalmid 78:19) 
Ära iialgi sea kahtluse alla Jumala ustavust või pühendumist sulle, isegi, kui leiad end keset pidevaid mõttelahinguid. Jumal ju ütles sulle, et Ta tõstab su üles olemaks tunnistuseks teistele. Ta ütles sulle, et Ta laseb teatud asjadel tulla su ellu, kuid lõpuks pöörduvad need siiski heaks, kuna sa armastad Teda ja oled kutsutud Tema eesmärkide kohaselt. Seetõttu kutsub Jumal sind just praegu ajama end püsti. Ta kutsub sind tõstma oma pea ja laulma seda laulu, mille Ta on su südamesse pannud. Sa oled Kristuse pruut ja Jumal hoiab sind oma maine tõttu, asetades su sisse ühe tunnistuse võidust.
Seetõttu las kõik järgnev kinnistuda su südames: „Tema on mu au ja see, kes tõstab mu pea. Ja isegi, kui heidan õhtul heitununa voodisse, on Tema see, kes tõstab hommikul mu pea. Ta on see, kes annab mulle jõu minemaks läbi uuest päevast. Kui Jumal on külvanud mu südamesse ühe unistuse, saab see ka täituma, sest Ta on avanud mu ees ukse, mida ükski inimene ei saa sulgeda. Vahet pole, kui palju hääli ka ei tõuseks selle vastu, mida Jumal on mulle rääkinud – ma ei paaduta oma südant uskmatuses!“
Nii et, ära kaota oma julgust keset seda salajast võitlust, mida võitled. Keeldu kuulamast valesid. Ära anna alla! Kuula pigem Jumala häält, mis sind täna kutsub. Ta on ustav varustama sind kõigega, mida vajad – jõuga, et minna läbi sellest päevast; julgusega, et seista rahva ees ja usuga, et kõik su vajadused saavad kaetud.
Carter Conlon liitus Times Square’i koguduse pastorite meeskonnaga ps. David Wilkersoni kutsel 1994 aastal. 2001 aastal sai temast koguduse vanempastor.