DETAILSED JUHISED JA SELGED OTSUSED

Jumala igatsus iga oma lapse suhtes on, et too alistuks Tema Püha Vaimu valitsusele ja juhtimisele:

„Kui me elame Vaimus, siis käigem ka Vaimus!“ (Galaatlastele 5:25) Ehk teisisõnu; „Kui Ta elab sinu sees, siis lase Tal ka juhtida end!“

Ma tahan näidata sulle, mida see tähendab elada Vaimus. Ma isegi pole veel sel aulisel teel lõpusirgele jõudnud, aga üht-teist olen õppinud siiski!

Oma eluaja jooksul oleme kõik ju kuulnud väljendit „Vaimus käima“, kuid mida see tegelikult tähendab? Mina usun, et Apostlite tegude 16-peatükk on üks parimaid näiteid selle kohta, kuidas elada ja käia Vaimus.

Püha Vaim pakub kõigile, kes Temaga koos käivad, väga selgeid ja konkreetseid juhiseid. Kui sa elad Vaimus, siis oled sa kaugel segadusest ja su otsused on selged ning varjutamata.

Algkoguduse kristlased ei elanud segaduses. Nad olid iga oma otsuse, sammu või teo poolest juhitud Vaimust! Jumala Vaim kõneles nendega ja juhtis neid igal sammul. Ühtki otsust ei langetatud ilma Temaga nõu pidamata. Koguduse moto läbi Uue Testamendi oli: „Kõigil, kel kõrva on kuulda, see kuulgu, mida Püha Vaim ütleb!“

Mina alustasin oma teenistust New York City’s tänu sellele, et Püha Vaim ütles mulle väga selgelt: „Mine New York City’sse ja raja kogudus!“ Ja Ta ütles ka mulle, millal minna. Ükski saatanlik vägi ega jõud ei suutnud mind tagasi hoida, sest Püha Vaim oli andnud mulle väga konkreetsed juhised. Mäletan väga selgelt, kuidas ma seisin Broadway ja Seitsmenda Avenüü nurgal nuttes ning käsi taeva poole tõstes. Püha Vaim ütles mulle väga selgelt: „Just siia paika saan ma rajama oma koguduse. Kuuletu mulle, David. Alusta kogudusega New York City’s!“ Times Square’i kogudus ei sündinud juhuslikult, vaid väga selge ja detailse juhatuse tulemusena Püha Vaimu poolt.