MA EI SAA SINUGA RÄÄKIDA ... JUHUL KUI!

Kahjuks ei tunne suured kristlaste hulgad Jumala häält. Mõned elavad kuid, isegi aastaid, ilma et nad võtaksid Issandalt vastu isikliku sõna sügaval südames. Oo jaa, oli aeg, millal Jumal nendega rääkis. Aga aastate jooksul on õppinud nad tema häält oma südames vaigistama. Teised aga on kiired uskuma, et iga sõna, mis nende pähe siseneb on jumalik. Sellised inimesed kiitlevad: “Jumal ütles mulle”, aga samas on see “sõna” mida nad kuulevad ainult nende oma himustava liha hääl!

Kui sa tahad Jumala häält lähenevatel päevadel tunda ja kuulda, siis ole valmis selleks, et ta räägib sulle ennem puhastusest ja siis juhatusest. Paljud kristlased tahavad, et Jumal räägiks neile selle kohta, kuidas hoida kinni oma igapäevasest teenistusest, kuidas oma perekonna eest hoolitseda, kuidas hoida oma äri või karjääri edukana. Aga tõsi on see, et enne kui Jumal annab meile kõikides nendes asjades juhatuse sõna, räägib ta meile oma käskudest.

“Selle käsu ma annan teile: armastage üksteist” (Johannese 15:17). Jumal räägib sulle kõigepealt su tegudest kodus abikaasa ja laste vastu, sinu tulise iseloomu kohta, sinu vimma kohta teiste vastu, sinu andestamatu vaimsuse kohta. Ta toob välja iga peidetud, salajase asja sinu elus ja siis ta ütleb sulle armastavalt: “Ma tahan olla su nõuandja, su nõustaja, su juht, su kaitsja, su varustaja. Ma tahan sinuga koos käia läbi igast raskusest ja läbi katsumisest. Ja ma tahan sind soosida, õnnistada ja hoida oma Vaimu läbi. Aga kõigepealt pead sa olema aus oma südames olevate ebajumalate kohta. Praegu hoiad sa neist kinni, aga sa pead neist loobuma! Me lihtsalt ei saa koos käia kui me ei jõua sinu südames olevate asjade kohta ühele meelele!”