ÜLIKÜLLUSLIK ELU

„Õel käskjalg toob õnnetuse, aga ustav saadik toob tervise.“ (Õpetussõnad 13:17) Mida see ustav saadik toob? Ustav saadik toob tervise!
Kuidas saab keegi tervist tuua? Kas mitteterve inimene saab tuua tervist? Kas murtud südamega või keegi, kes pole tegelenud omaenda südame olukorraga, saab tuua teistele tervist? Või kuidas on lood kellegagi, kes maadleb oma keevaliste tunnetega? Kas taoline misjonär saab tuua elutervet evangeeliumi võõrale maale? Näiteks linna, kus sina elad?
Kui ütleme: „Me oleme misjonärid…“, siis mu igatsus oleks, et me oleks terved misjonärid. Need, kes toovad tervist ja on ustavad saadikud. Vaadakem korraks, milles me peaks ustavad olema? Jah, selles, et tuua evangeeliumi maailmale meie ümber; jah, selles, et pakkuda abi neile, kes seda vajavad. Kuid kõige esmane asi, mille osas peame olema ustavad, on meie enda südame olukord. Peaksime jõudma punkti, kus meil on terve ja tugev süda Issanda ees.
Kas sa ei igatse selle järele, sõber? Kas sa ei igatse selle järele, et saada tervendatud, olla terve ja püha ning vaimselt igati tugev ja vormis? Kas sa ei soovi ärgata hommikul, omades elu, rõõmu ja rahu ning kõike seda küllust, mida Jeesus tõotas? Ta ütles: „Ma olen tulnud, et anda teile elu – keskpärast elu, et võiksite elada vaeselt…ja haavatuna…ja vihasena…ning vaevatuna.“ Oota! Kas see on tõesti see, mida Jeesus ütles? Või ütles Ta hoopis: „Mina olen tulnud, et neil oleks elu, ja oleks seda ülirohkesti.“ (Johannese 10:10)? 
Ülikülluslik elu! Terve! Terviklik! Jõuline! Tugev! Julge! Peaksime püüdlema selle poole, et olla kristlased, kes mõistavad, et taoline vägi lähtub südamest, mis on tervendatud , terve ja terviklik Temas ja ainuüksi Temas.