OODATES JEESUST - Gary Wilkerson

Ma ei kuulutaks sõnumit „Jumala väe ootamisest“, kui ma ei teaks, et see vastab tõele. Mina ja mu abikaasa Kelly oleme kogenud seda. Olen ka varem kirjutanud me pojast Elliotist, kes oli heroiinisõltlane. Kord oli ta isegi kodutu. Püüdsime teda aidata läbi erinevate rehabiliteerimisprogrammide ja kõnekate inimeste, kuid miski ei puudutanud teda. Nutsime end Kellyga mitmeid õhtuid magama ja see oli kahtlemata üks raskemaid aegu kogu mu elus.
Kord ühel õhtul ütles Kelly, et oli kuulnud Jumalat rääkivat ja oli ka näha, et ta oli saanud puudutatud Jumala poolt. Ta ütles: „Ma nägin nägemuse, kus Elliot lamas teadvusetult maas. Jeesus käskis mul ta üles tõsta ja kui seda tegin, oli ta kui sült mu käte vahel. Kui Jeesus omakorda ta mu käte vahelt üles tõstis, tundsin suurt kergendust. Kuid siis Ta pöördus minust eemale ja ma ei näinud enam Elliotti. See häiris mind, kuid kogesin väga tugevalt, kuidas Issand ütles meile: „Te ei saa sellega ise hakkama, mistõttu peate lõpetama sekkumise. Ja kuigi te seda ei näe, teen ma Elliotis oma tööd, mis on varjatud teie eest.“ Vaid mõni nädal hiljem sai Püha Vaim me poja kätte ja muutis kogu ta elu. Ta vabastas Ellioti täielikult ja täna on ta võimas noor, kes tunnistab Jumalast.
Sõbrad, kui me täna läbi kukume, siis on see ehk seetõttu nii, et me ei oota Jumala väe järele? On see ehk seetõttu nii, et me pigem „näitame“ kui et „peidame“ end palves? Tahan õhutada teid täna ootama Jeesuse järele. Kui Ta saadab oma sõna läbi Püha Vaimu, sosistades: „Näita end“, siis pole midagi, mis oleks sellega võrreldav. See on päev, mil sa näed taevast puudutamas maad viisidel, kuidas sa poleks osanud ettegi kujutada. Sa saad rääkima suurema veendumuse-, meelevalla- ja julgusega. Ja su rõõm Jeesusega elamisest saab olema enamat kui mida oled eales varem kogenud.