VAATA JEESUSELE!

Paulus ütles, et tuleb aeg, kus olles teinud kõik, peame jääma lihtsalt püsima (Efeslastele 6:13). Me seisame Jumala Sõnal – sõltumata oma murest või valust ning sõltumata oma lihalikust nõtrusest. Võime Jumala Sõnast lugeda kahe isiku kohta, kes olid otsustanud täie kindlusega „puudutada Jeesuse kuuepalistut“. (Üks neist oli sünagoogi ülem ja teine veretõbine naine, kelle haav oli veritsenud 12 aastat. Vt Markuse 5:22-43).
Kui sa pole veel oma palvevastust saanud, võid endamisi mõelda, kas ehk Jumal pole sind unustanud? Võin siinkohal siis kinnitada, et Ta on toimetanud su vastuse kallal alates hetkest, mil oma palvet esimest korda palusid ja su ime on teel. 
Tahan siinkohal julgustada sind lõpetama oma minevikus kaevamine ja vanade sidumiste meenutamine. Ühtlasi ka ära jookse ühest kohast teise saamaks vastuseid. Suru aga usus edasi ja puuduta ise Jeesust. Vala kõik oma koormad Tema ette välja ja usalda kõik oma lood Tema hoolde. Ta on lubanud sind mitte kunagi hüljata, mistõttu sirutu siis Tema poole.
Kui Taavet kirjutas Psalmides 147:4, et Jumal määrab tähtede arvu, siis ta tuletab meile sellega meelde, et: „Kui koged valu ja täielikku lootusetust, peatu ja vaata üles taevasse.“ Meie Taevane Isa on loonud selle kõik! Kui võtame aega, et keskenduda Looja majesteetlikkusele ja väele, saame ka oma sihi jälle paika, mõistes, et Ta on enam kui võimeline täitma ka me isiklikke vajadusi.
Võideldes oma võitlusi ja kogedes erinevaid pingeid, võime seista täie kindlusega, „vaadates üles Jeesusele, oma usu alustajale ja täidesaatjale.“ (Heebrealastele 12:2).