VALITSEGU JUMALA RAHU SU SÜDAMES

Püha Vaim on teinud mulle väga selgeks, et kogu mu palumine on asjata, kui ma ei palu usus. Ma võin nutta ja halada, paastuda ja teha eestpalveid, ägada ja oiata palves omamata vähimatki mõju Jumalale, kui ma ei tee seda lihtsas, lapsemeelses usus.

Ilma usuta ei tee Jumal meie heaks midagi, Sõna ütleb: „Selline inimene ärgu ometi arvaku, et ta midagi saab Issandalt.“ (Jakoobuse 1:7)

Jumal on andnud meile lausa korralduse usaldada Teda. Ometigi on meil nii vähe kindlust Tema suhtes ja nii vähe usku Tema tahtesse ja igatsusse vastata meie südamepalvetele. Üks päev taeva jõudes saame me olema hämmingus, kui me avastame, kui palju õnnistusi, rõõmu ja väge oli meie jaoks varuks, kuid millest me ometigi kunagi osa ei saanud tänu oma nõrgale usule.

KOGEN VÄGA TUGEVALT, KUIDAS PÜHA VAIM KÄSIB MUL JULGUSTADA TEID KASVATAMA OMA USKU. Palu Jumalalt andeks oma uskmatus ja luba Tal ujutada oma hing üle ühe kindla veendumusega Tema tahtesse vastata ülekülluslikult sinu siirastele palvetele.

Tahad sa suuremat usku? Minnes taaskord oma palvekambrisse, kasuta alljärgnevaid piiblisalme, et vestelda Jumalaga. Ta ei lähe iialgi omaenda Sõna vastu, mistõttu haara siis kinni neist:

·         Psalmid 62:8

·         Psalmid 91:4

·         Psalmid 56:4

·         Õpetussõnad 30:5

·         Jeremija 29:10-14

Hoia kinni usu läbi! Ta vastab sulle ja teeb seda varsti!