KALLIS TEMA SILMIS

Ma olen alati öelnud oma lastele, et: „Kui teil on midagi tarvis või häda on käes, siis lihtsalt helistage mulle ja ma tulen! Vahet pole, kus ma parasjagu olen – ma tulen!“ Mina olen kõigest maine isa – kui palju enam siis hoolib me Taevane Isa meist! Kas Ta jätaks vastamata, kui me Teda hüüame?

„Sest tema kisub hädast välja vaese, kes kisendab, ja viletsa ja selle, kel pole abimeest. Ta säästab nõrka ja vaest ja päästab vaeste hinge. Ta lunastab nende hinged kavalusest ja vägivallast, ja nende veri on kallis tema silmis.“ (Psalmid 72:12-14)

Jumal ütleb: „Kõik teie, kes te olete vaesed ja kellel on vajadusi; kõik teie, kes tunnete end nii abitutena ja keda vaenlane on tümitanud – kas te ei tea, et teie veri on kallis mu silmis? Kõik, mida te tegema peate, on lihtsalt hüüdma appi ja ma päästan teid Saatana köidikutest!“

Taavet ütles: „Siin see armetu hüüdis, ja Issand kuulis ning päästis tema...“ (Psalmid 34:6)

Sa ei pea teadma palju religioosseid termineid. See üks asi, mida sa aga pead teadma, on see, et ükskõik, mida sa ka pole teinud; ükskõik, kui patune sa ka pole olnud – Tema ees meelt parandanud jäävad alati kalliks Tema silmis. Kristus ütles: „Ennäe, ma seisan ukse taga ja koputan. Kui keegi kuuleb mu häält ja avab ukse, siis ma tulen tema juurde sisse...“ (Ilmutuse 3:20)

Miks Ta koputab? Sest sinu elu on kallis Ta silmis ja Ta ei lase sul niisama minna. Ta ei tule ka selleks, et sind lihtsalt keelata-käskida, aga aegajalt ikka ja jälle Ta tuleb ning sosistab su südamesse: „Hüüa mu poole nüüd, mil sa oled hädas!“ Sa oled käinud võib-olla kogudustes, kus inimesed mõistsid sind hukka ja tõmbasid sulle vee peale. Kuid kõik, mis nad sellega tegid, oli see, et nad hindasid sind selle põhjal, kuidas sa välja nägid. Jumal aga ei tee seda kunagi! Ta näeb sinu potentsiaali. Ta annab sulle ilu ja rõõmu tuha ja mustuse asemel ning teeb sind vabaks!