ELAVA VEE JÕED ON TÕUSMAS

Isegi kui surm luurab iga nurga taga, on elava vee jõed siiski tõusmas, tervendades kõike, millega nad kokku puutuvad. 

 

Paljudes konfessioonides ja kohalikes kogudustes on maad võtmas vaimuliku surma mõõnad. Inimesed on vaimselt suremas, kuna neil on puudu Jumala Sõna vankumatust tõest.

 

Kas pole mitte irooniline, et samal ajal kui Venemaal, Hiinas ja teistes ida-bloki kommunistlikes maades pöörduvad inimesed suures vaimses janus ja näljas Jumala poole – külvavad Ameerikas abordi ja pornograafia edendajad ning surnud konfessioonid surma ja pilget kõige selle üle, mis on püha?

 

Tänu Jumalale, et Tema jumalikke printsiipe pole võimalik takistada ühegi käputäie inimeste poolt. On ju Tema Vaim just praegugi liikumas üle kogu maailma ja Ameerikagi saab osa ärkamislainetest ja suurest vaimsest näljast.  

 

Oled sa kogemas suuremat nälga Jumala ja Ta Sõna järele kui eales varem? See kõik on Püha Vaimu töö, kes on toomas esile oma püha jääki. New York City’s näeme me suurel hulgal Jumala järele näljaseid inimesi, kes juba varakult tulevad kirikusse ja lahkuvad sealt viimaste seas. Erinevad inimesed erinevatest taustadest muutuvad üha enam Kristuse sarnasteks – vaesed, rikkad, kodutud ja eri-rahvustest. Meid külastatakse üle kogu maailma ja saadakse osa „vetest, kus ujuda“. 

 

Elava vee jõed on tõusmas, tuues vaimset elu kõigile, kes nendega kokku puutuvad. Puudutagu see sindki just täpselt seal, kus parasjagu oled.