RAHU JA ARM PALJUNEGU SU ÜLE

Valmistudes selle sõnumi kirjutamiseks, ütles Püha Vaim mulle väga selgelt, et ma peaksin saatma teile järgneva julgustuse Psalmist 37. Olen jätkuvalt hämmingus sellest, kuidas Jumal saadab meile oma Sõna just siis, kui me seda kõige enam vajame. See on juba Tema armastavas loomuses panna tähele meie appihüüdu ja seada valmis eriline sõnum just selleks hetkeks, mil me seda vajame. Pane siis tähele Issanda Sõna enese jaoks:

 

1.     Ära lase end häirida neist, kes halba teevad või sind enese huvides jalge alla tallavad, sest ka nende hetk saabub ükskord:

·         Psalmid 37:1, 2, 7, 8-15, 32-34.

 

2.     Usalda Jumalat – tunne rõõmu Temast. Anna kõik üle Talle ning lase oma mõtetel ja vaimul puhata:  

·         Psalmid 37:3-6.

 

Kui sa kuuletud sellele sõnale, saab su süda täis rõõmu ja su südameigatsused täidetakse. Jumal laseb sündida kõigel, mida Ta on tõotanud. Sa näed, kuidas Tema õiglus võidab su elus.

 

3.     Jumal teab igat sind eesootavat sammu ja Ta on juhtimas kõike, mis puudutab su elu, su perekonda, su vajadusi. Seetõttu usalda Teda kõiges.

·         Psalmid 37:23-29.

 

4.     Jumalakartlikud lapsevanemad ei ole pidevalt pahased oma laste peale, nõnda nagu ka Jumal ei ole pahane oma laste peale. Ta tahab olla su rahu, su jõud ja su abi kitsikuse ajal:

·         Psalmid 37:34, 37-40.

 

Jumal tõotab Psalmis 37 teha kõiki neid häid asju oma rahvale, „sest nad otsivad pelgupaika tema juures“ (Psalmid 37:40)