VAADATES JEESUSELE

„Vaadakem üles Jeesusele, usu alustajale ja täidesaatjale.“ (Heebrealastele 12:2).

Kui te küsiks mu käest praegu, mis on hetkel maailmas toimumas, vastaksin järgnevalt: „Kõik see, millest Jeesus ette hoiatas, et saab toimuma viimseil päevil!“. Ta hoiatas sellest, kuidas inimeste südamed on täis hirmu tänu kõigele, mis maa peal sünnib. Ta hoiatas maavärinate suhtes eri paigus üle maailma ja sellest, et rahvas tõuseb rahva vastu ja suguharud suguharude vastu.

Me oleme elanud päevani, mil ettekuulutused lõpuaegadest on täitumas meie endi silme ees. Pange tähele Luuka 21:11: „Tuleb suuri maavärinaid…“ Kuid mida Jeesus käskis meil teha, kui me seda kõike näeme sündimas? Ta ütles: „…tõstke oma pea (silmad) ja vaadake üles, sest teie lunastus läheneb!" (Luuka 21:28).

Mu armsad, kui te armastate Jeesust, siis te ei tohiks olla üllatunud või ehmunud, sest JUMALAL ON KÕIK KONTROLLI ALL!

Jah, me algul ikka kohkume, kui kuuleme ja näeme neid hirmuäratavaid uudiseid, kuid see on just aeg, mil vaadata Jeesusele! Tema on see, kes on toonud meid tänasesse päeva, olles meie usu alustaja ja Tema on ka see, kes viib meid lõpusirgele täis rahu ja lootust, sõltumata olukordadest me ümber. Seetõttu ärgu ükski halb uudis rõhuda te südant. Tõstke oma pilk üles ja hoidke kogu oma tähelepanu Jeesusel, sest Tema tuleb pea.

„Pidagem vankumatult kinni lootuse tunnistusest, sest ustav on, kes seda on tõotanud.“ (Heebrealastele 10:23).