ISSANDA PÄEV ON LÄHEDAL

Kui Issanda päev tuleb, et lubata ühtegi järgnevaist sisse: „Aga argade ja uskmatute ja jäledate ja mõrtsukate ja hoorajate ja nõidade ja ebajumalateenijate ja kõigi valetajate osa on tule ja väävliga põlevas järves…“ (Ilmutuse 21:8).

Mõtle korra, kui kohutav on New Age’i pettus! Miljonid inimesed on täiesti veendunud, et nad saavad osa uuest maailmakorrast. Nad usuvad, et peagi saabub lõpuks ometi rahu ja täius; et kogu süütunne, hirm ja hukkamõist kaovad; et patt ei jälita neid enam; et nad võivad vabalt nautida homoseksuaalsust ja hooramist ilma ühegi karistuse, -haiguse –või kättemaksuta. Nad kinnitavad iseendile: „Metsa see uuestisünni religioon! Metsa see hukkamõist, mis paneb inimesi end halvasti tundma! Meil saab olema uus maailm, kus võime teha, mida tahame. Keegi ei käi meile pinda ega häiri meid.“

Kuid neid ootab ees traagiline äratus, kus nad leiavad endid jumalatus põrgus, pilkav Saatan lustakalt kuulutamas: „Tere tulemast New Age’i. Tere tulemast uude maailmakorda!“ Pole siis ime, et põrgu saab olema nutu ja halamise ja hammaste kiristamise koht. Seal saab kogu vale ilmsiks – igaveses tuleahjus. Ja korraga neetud hüüavad: „Mind on petetud! See New Age, mille tulekusse uskusin, on igavene põrgu!“ Ja kogu selle pettuse kohutavus saab kasvama läbi kogu igaviku.

Meeletud rahvahulgad Ameerikas pöörduvad okultismi poole: Hollywoodi tippjuhid, Wall Street’i magnaadid, Broadway näitlejad, valitsuse juhid, inimesed erinevatelt elualadelt. Nad võtavad vastu kõik New Age’i valeõpetused: saientoloogia, kanaliseerimise, satanismi, voodoo, astroloogia, kõikvõimalikud deemonlikud ida religioonid. Nad on pimedad ja petetud, uskudes valet!

Apostel Paulus räägib meile tõtt eesootava uue maailmakorra kohta ja milline see saab olema. Ta ütleb, et olemasolev maailm laguneb koost’ – see on teel põletava sulamise suunas, millel Jumal ise laseb sündida. Pole kahtlustki, et Jumal päästab valla alalhoitud tule, et puhastada nii taevad kui maa. „Aga Issanda päev tuleb nagu varas. Siis hukkuvad taevad raginal, algained lagunevad lõõmates ning maad ja tema tegusid ei leita enam.“ (2 Peetruse 3:10).