JUMAL ON SINU POOLT

See imeline Issand, kelle käes on kogu võim ja vägi, on sinu poolt! See on see, mida Jeesus on püüdnud tõestada oma lastele läbi aegade. Ta ütleb: „Kui vähegi võimalik, püüdke mõista Jumala suurust ja seda, et Ta on teie poolt!“

„Kord peavad taganema mu vaenlased sel päeval, mil ma hüüan; seda ma tean, sest Jumal on minu poolt.“ (Psalmid 56:10).

„Issand on minuga, ei ma karda. Mis võib inimene mulle teha? Issand on mulle abimeheks…“ (Psalmid 118:6-7).

Püha Vaim on andnud meile Psalmid 124 otsekui vastumürgiks hirmu ja muretsemise vastu:
„Kui Issand ei oleks olnud meiega - nii ütelgu Iisrael -, kui Issand ei oleks olnud meiega, kui inimesed tulid meile kallale, siis nad oleksid meid elusalt neelanud, kui nende viha süttis meie vastu; siis oleksid veed meid uputanud, jõgi oleks läinud üle meie hinge; siis oleksid ülbed veed läinud üle meie hinge. Tänu olgu Issandale, kes ei andnud meid nende hammaste saagiks! Meie hing on nagu lind pääsenud linnupüüdja paelust: paelad läksid katki ja me pääsesime ära. Meie abi on Issanda nimes, kes on teinud taeva ja maa.“

Jumal tahab, et oleksime halbade uudiste osas kindlustatud. „Ei ta karda õnnetuse sõnumit, tema süda on kindel, ta loodab Issanda peale. Tema süda on toetatud, ta ei karda…“ (Psalmid 112:7-8).

„Kui sa heidad puhkama, siis pole sul vaja karta, vaid sa saad magada ja su uni on magus. Ei sa siis karda äkilist hirmutust ega õelate õnnetust, kui see tuleb. Sest Issand on kõigil su teedel ja hoiab su jalga püünise eest.“ (Õpetussõnad 3:24-26).


Usalda Jumalat kogu oma südamest. Selleks, et olla vaba kõigist hirmudest ja muredest, tuleb loota oma Issanda peale. Hingata iga päev Temas, kes on sind loonud!