NÄGEMUS LASTEST - Nicky Cruz

Jumal on andnud mulle viimase paari aasta jooksul nägemuse tulevikuks. Ta on näidanud mulle aega, kus Püha Vaim saab liikuma öö vaikuses ning õhutama me lapsi üles rohkem kui eales varem. Nad saavad olema kui see noor poiss Saamuel Piiblis, kes jooksis preester Eeli juurde, kuna ta ei teadnud, kelle hääl teda öösel kõnetas (vt 1 Saamueli 3 ptk). Olen näinud lapsi hirmununa jooksmas oma vanemate magamistuppa öösel, kuna nad ei mõista, et Jumal ise räägib nendega.
Jumal on kutsumas me lapsi muutma olukordi. Ta teab, et paljude nende vanemad pole usaldanud täielikult oma elusid, aega ega energiat – oma käsi-jalgu, südameid ja mõtteid – Jumala kontrolli alla, mistõttu Jumal kutsub nende lapsi täitma seda tühimikku.
Mu sõnum nende kallite laste vanematele on: ärge takistage neid! Jumal ise on see, kes neid kutsub. See on Tema tuli ja Tema Püha Vaim, kes valmistavad teed suurimaks muutuseks, mis saab maailmas eales aset leidma. Seetõttu ka on paljud noored rahutud. Nad on tüdinud käimast koguduses, kus valitseb üks ja seesama rutiin. Nad tahavad näha Püha Vaimu tegutsemist. Nad tahavad kogeda täit Jeesust ja nad tahavad seda praegu!
„Ja viimseil päevil sünnib, ütleb Jumal, et ma valan oma Vaimust välja kõigi inimeste peale ja teie pojad ja teie tütred ennustavad ja teie noored näevad nägemusi…“ (Apostlite teod 2:17).

Nicky Cruz, rahvusvaheliselt tunnustatud evangelist ja viljakas raamatute autor, pöördus Jeesuse Kristuse poole 1958 aastal New York Citys peale David Wilkersoniga kohtumist. Enne seda oli ta elanud vägivaldset ja kuritegelikku elu. Tema dramaatiline pöördumislugu ilmus esmalt D.Wilkersoni raamatus „Rist ja pussikangelased“ ja hiljem juba tema enda bestselleris „Jookse, poiss, jookse.“