VISIOONI EDASI KANDES

Tumedad pilved, paduvihm ja külm tuul vuhisesid läbi telgi, mille varjus mu isa oma viimsesse puhkepaika sängitati. Kuid kõik need, kes peale aulist matusetalitust sinna hauaplatsile olid kogunenud, leidsid lohutust ja ka rõõmu teadmisest, et David Wilkerson oli lõpetanud oma võidujooksu, jättes maha miljonite hingede suuruse pärandi, kes kõik olid saanud sügavalt puudutatud ja muudetud. Nii me pere, lähedased sõbrad kui ka kaastöölised laulsid ühel meelel: „Varsti üsna pea saame näha Kuningat! Surm on võidetud, saame näha Kuningat!“ Teadmine, et surm on ära võidetud, valmistas suurt rõõmu.

Täna, mil matusetalitus on jäänud selja taha, liiguvad Kristuse teod, mis olnud osa isa poolt rajatud teenistustest, täie rauaga edasi. Isa ütles alati uhkusega: „Paremad ajad on veel ootel!“ Olen veendunud, et tal oli õigus. Päevad täis nälgivate laste toitmist, kõige vaesemate teenimist, kodutute orbude päästmist ja evangeeliumi kuulutust pimeduses olijaile, ei lõppe veel meie ajaga.

Isegi juba sel nädalal avame läbi organisatsiooni „Palun ulata leiba“ uusi toitlustuspunkte. World Challenge’i (Maailma väljakutse misjonimeeskonnad ehitatavad Haiitil ka sel nädalal uusi kodusid kodututele ja Põhja-Indiasse rajatakse uusi kogudusi, et jõuda uskmatuteni. Ja kui Jumal lubab, siis järgnevate päevade, kuude ja aastate jooksul jätkame endiselt näljaste hingede toitmist David Wilkersoni päevasõnade ja World Challenge’i jutluste kaudu.

Seetõttu tahan kinnitada teile, et minu isa ja World Challenge’i visioon ning teenistus lähevad edasi. Meie juhtkond, eesmärk ja Püha Vaim on endiselt need samad, et viia täide see töö, mille Issand on meie kätte usaldanud. Olen viimase aasta jooksul täitnud aktiivselt World Challenge’i presidendi kohuseid, võttes selle rolli nüüd ka ametlikult üle. Suuri muutusi me ei plaani, vaid jätkame kõige selle edasi kandmist, mida mu isa oma südames ja visioonis nägi.

Kuigi mu isa on nüüd läinud Issanda juurde, läheb see töö siiski edasi. Vajadused on endiselt suured, mistõttu teie jätkuv toetus on igati teretulnud, et jõuda vaeste ja hädasolijateni.