TUNDES JUMALA MÕTTEID JA TAHET

„Viletsate igatsemist sa kuuled, Issand; sina kinnitad nende südant, su kõrv paneb neid tähele.“ (Psalmid 10:17).

Taavet toob selles salmis esile lihtsa, 3-sammulise kava, kuidas teada Jumala mõtteid ja tahet oma elu suhtes:

  1. Palu Jumalat
  2. Valmista oma süda ette, et kuulda Ta häält
  3. Ta annab sulle teada – Püha Vaim kõneleb sinuga.

Jumal on peagi valamas välja oma aulist karikat, mis täidetud suurima Püha Vaimu kogusega, mida maailm eales näinud on. Püha Vaimu tunnetus ja meeleparandus saavad langema su naabrite, töökaaslaste ja päästmata pereliikmete peale. Inimesed saavad kogema palju kannatusi, mistõttu nad pöörduvad oma surnud kogudustest nende poole, kes omavad elavat suhet Jumalaga. Nad püüavad meeleheitlikult leida kedagi, kelle süda on ettevalmistatud.

Jumal saab kasutama selles lõpuaegade töös sadu tuhandeid tavalisi sulaseid, kes teeniksid inimesi üks-ühele. Seega ma küsin su käest: oled sa valmistamas oma südant ette selleks tööks, mida Jumal tahab teha nii sinu sees kui sinu läbi? Tunnista Jumalale juba täna: „Issand, ma tahan, et mu elul oleks kaalu! Ma tean, et hetkel ma elan veel ainuüksi leivast kesk’ meeleheite kõrbe, aga ma tahan elada kõige täiega!“

Sukeldu Tema Sõna sügavustesse. Õpi otsima Tema ligiolu iga päev. Sinu südame ettevalmistuses peitub revolutsiooniline vägi! Sest läbi selle ettevalmistusaja leiad sa oma elule nii tähenduse kui täiuse. Sinu tunded ja isiksus saavad muutuma ja vägi vallandatakse sinu üle!

Kui Jumal näeb, et sa oled valmis, kingib Ta sulle ka võrratuid võimalusi teha Tema tööd. Sa ei pea isegi lahkuma kodust, sest Jumal kannab need vajadused otse su koduukse alla! Kõikvõimas Jumal, keda me teenime, on valmistamas oma rahvast just sel tunnil, et saata korda võimsaid tegusid. „Issand läheb välja nagu kangelane, ta õhutab võitlusindu otsekui sõjamees ta tõstab sõjakisa, hüüab valjusti, astub võidukalt oma vaenlaste vastu.“ (Jesaja 42:13).

Valmista oma süda ette, et kohtuda Temaga! Ole kui valmis sulane, kes varustatud ja ettevalmistunud Tema viimsete aegade võimsaks väljavalamiseks Siis Tema au muutub elavaks nii sinu sees kui sel viimsel tunnil!