JUMAL TEAB JA SEE ON KÕIK, MIS LOEB

Jeesus räägib rohust, mis täna on täies elujõus ja roheline, kuid mis homme juba maha niidetakse. Ometi Ta tahab, et peaksime meeles, et Tema on see, kes sellele rohule elu andis ja selle eest hoolitses.
„Kui aga Jumal nõnda rüütab väljal rohtu, mis täna on ja homme visatakse ahju, kui palju enam teid, te nõdrausulised!“ (Luuka 12:28)
Me ei saa ju ometigi arvata, et Ta hoolib vähem meie vajadustest kui rohust väljal! Ta teab enam kui hästi, mida me vajame, olgu selleks siis toidus, finantsid või riided
MEIE ISA VÕRRATU TÕOTUS
„Kõike seda taotlevad maailma rahvad. Teie Isa ju teab, et te seda vajate.“ (Luuka 12:30) 
Taaskord tuletab Kristus meile meelde: „Siin on kõik, mida te teadma peate – teie Taevane Isa teab, mis on te vajadused. Ta on need kõik juba kokku lugenud.“ Ühtlasi aga tõotab Ta meile: „Pigem otsige tema kuningriiki, siis antakse kõik see teile pealegi! Ära karda, sa pisike karjake…“ (Luuka 12:31-32). Kui me lihtsalt usaldame Teda, õnnistab me Isa meid kõigega, mida vajame.
JUMAL EI HÜLGA IIALGI OMA „VÄIKEST KARJAKEST“
Kui oled mures oma pere heaolu pärast eelolevatel aegadel, siis on mul sulle häid uudiseid - sinu lapsed on ka Jumala lapsed. Ja Ta hoolib sinu kallitest enamgi veel, kui sa ise. Jeesus teab täpselt, mida te ellu jäämiseks vajate.
Ta teab teie vajadust katuse järele pea kohal. Ta teab täpselt, milline on teie igakuine üüri –või kodulaenu summa. Ta teab, kui mitu suud on te peres toita ja kui palju on teil toiduvarusid. Sa võid täielikult usaldada Teda kõigis neis küsimustest, sest Ta on tõotanud kanda hoolt teie vajaduste eest