KINNITAV SÕNA

Usun, et keset kõiki neid meeletuid ja kaootilisi sündmusi, mis täna maailmas sünnivad, on Jumal kiskumas maha kõikvõimalikku ahnust, kadedust ja uhkust. Olen veendunud, et Ta ei lase enam seksuaalsetel perverssustel hävitada kogu tänase päeva põlvkonna hinge. Ühtlasi usun ka, et samasooliste abieludest on saanud Jumala kättemaksu sihtmärgid.
Jesaja kirjeldab ühte perioodi ajaloos, mis oli täis hirmu, nuttu ja värisemist. Ometi andis Jumal Jesajale oma rahva jaoks kinnitava sõnumi:
„Kinnitage nõrku käsi ja tehke tugevaks komistavad põlved! Öelge neile, kel rahutu süda: Olge kindlad, ärge kartke! Vaata, teie Jumal! Kättemaks tuleb, teie Jumala karistus; tema ise tuleb ja päästab teid.“ (Jesaja 35:3-4) 
Ehk teisisõnu ütleb Jumal: „Kinnitage neid, kes omadega õhtal ja kurnatud. Ehitage üles need, kes teie seas nõrgad. Julgustage kõiki, kes hirmunud ja täis ärevust. Öelge neile: „ Pole vähimatki põhjust tunda hirmu, sest Jumalal on kõik kontrolli all ja Ta hoiab alal oma rahva läbi kõigi nende olukordade. Ta teeb seda kõike, et teid päästa.“
ISEGI JUMALAKARTLIKUD VÄRISEVAD
Mu armsad, isegi kõige jumalakartlikumad meie seast kogevad värisevat südant ja ootamatuid hirmuhooge, kui kohutavad kriisid tulevad. Seetõttu pole see ka sel hetkel patt kogeda suurt ärevust. Kuid samas pole kahtlustki, et kui Jumal Jesajale selle sõna andis, tahtis Ta kanda hoolt selle eest, et igaüks, kes oli selle kohutava olukorra tõttu meeleheitel, ei saaks purustatud selle olukorra poolt. Ta tahtis, et iga väsinud ja vaevatud süda kuuleks: „Ära karda! Ole julge, sest Issand on oma rahva Päästja.“