MÄÄRATUD VÕITMA - Carter Conlon

Piibel ütleb meile, et kui kuningas Joosafat leidis end vaenlastest ümber piiratuna, „siis Joosafat hakkas kisendama ja Issand aitas teda: Jumal meelitas nad tema kallalt ära.“ (2 Ajaraamatu 18:31). Joosafati südames oli üks appihüüd: „Oo Jumal, olen kuulanud hääli, mida poleks pidanud kuulama ja veetnud aega inimestega, kes on mind vaimses mõttes tühjaks tõmmanud. Jumal, kas Sa kingiks mulle palun veel korra võimaluse elada? Kas Sa palun sõdiks mu vaenlaste vastu ja viiksid mind võidule? Anna mulle hääl, mis aitaks mul juhtida Su rahvast õigsuse sisse!“ Ja Jumal pani Joosafati vaenlased taanduma.
PÖÖRDUGE TAGASI OMA JÕUALLIKA JUURDE
Näen me ees vägagi raskeid aegu ees ootamas. Kuid keset kõiki neid raskusi näen ma suurel hulgal „Joosafatte“ üle kogu maa, kes siiani on istunud vales kohas, kuid kes lõpuks tõusevad ja ütlevad: „Ma pöördun tagasi selle jõu ja võidu juurde, mis sai võidetud mulle Kolgatal. Ma saan nõtkutama põlvi Jumala ees, isegi kui see tähendaks oma plaanidest ja ambitsioonidest loobumist, et leida üles Selle tahe, kes suri mu eest.“
ENAM KUI VÕITJAD
Mis iganes ka ees ei ootaks, pidage meeles, et Jumala rahvana pole meid määratud kaotama. Meid pole määratud kukutamisele nagu libekeelseid prohveteid, kes tegelikult ei tunne Jumala südant.
  • Meid on määratud elama võidus
  • Meid on määratud olema enam kui võitjad Kristuses
Seega on aeg panna maha kõik oma plaanid ja hüüda taaskord Jumala poole oma kodude, perede, selle põlvkonna ja meie linnade-maade tuleviku pärast. See pole kindlasti populaarne aeg, mil astuda Jumala nimel välja, kuid Püha Vaim saab auliselt puudutama kõiki, kes hüüavad Jumala poole.

Carter Conlon liitus Times Square’i koguduse pastorite meeskonnaga ps. David Wilkersoni kutsel 1994 aastal. 2001 aastal sai temast koguduse vanempastor.