NOUSEVA RUKOUS

Herrallamme on pyhä jäännös jokaisessa kansassa. Juuri nyt Hän valmistelee kansaa, joka on herännyt panemaan toivonsa Häneen. Pienissä seurakunnissa ja kokoontumisissa kaikkialla maailmassa, Kiinassa, Intiassa, Euroopassa, Afrikassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa nousee rukous ja se voimistuu koko ajan:
”Jumala. tule alas! Lähetä Pyhän Henkesi tuli! Sulata pois kaikki liha ja ilmaise läsnäolosi!”
He tietävät, että Jeesuksen sanat opetuslapsille pätevät myös heihin; ”Minun Henkeni muuttaa kaiken, yhdessä hetkessä. Kaikki kovuuden ja epäuskon vuoret sulavat pois. Kaikki, jotka ovat olleet sinua vastaan, tulevat nyt parvissa”. Kun tämä tapahtuu, sitä ei etukäteen mainosteta, ei TV-kameroita, ei evankelistoja, ei ”herätyksen” järjestäjiä lavoineen.  Sen sijaan on vain epätoivoisia, nälkäisiä ihmisiä odottamassa Herran ilmestyvän kirkkaudessaan ja pelastusvoimassaan.
MAAILMAN SYÖKSYY ULOS HOLTITTOMASTI
Jumalan kansa tietää, että Hän on ainoa tuen lähde näinä vaikeina aikoina. Pian maailmankin saa sen tietää. Kun talous romahtaa syvemmälle kaikkialla, kun Iran ja Venäjä käyvät uhkaavammaksi, ja tapahtuu kauheuksia kaikkialla, ihmiset eivät siedä itsetoteutuksen sanomaa. He haluavat tietää Jumalan todellisuuden maailman pyöriessä hurjaa vauhtia.
Jumalan lupaus antoi Jesajalle tähän päiväänkin sopivaa sanaa:
”Ei ole ikiajoista kuultu, ei ole korviin tullut, ei ole silmä nähnyt muuta Jumalaa, paitsi sinut, joka senkaltaisia tekisi häntä odottavalle”(Jes.64:4, kursiivi kirjoittajan).