JEESUS KOPUTAB UKSE TAGA

”Teie olete oma isast kuradist ning tahate teha oma isa himude järgi.” (Johannese 8:44)

Kristus ütles need sõnad religioossele rahvahulgale, kes pidas end heaks ja õigeks Jumala silmis. Nad olid väliselt religioossed ja puhtad, kuid seespidi täis erinevaid himusid, sensuaalsust, abielurikkumisi ja pettust.

On üks haigus, mida kutsutakse patu-haiguseks ja see tabab kõiki Kuradi lapsi. Mida sügavamale pattu inimene langeb, seda raskemaks see haigus muutub. Kui aga lõpuks oma tippu jõuab, kaotab korraga oma mõnu ja muutub igavaks ning rahuldust mittepakkuvaks. Taoline patu-haigus viis ühe kuulsa teletähe enesetapuni. See näitleja osales tippseriaalides ja ajas kokku meeletu varanduse. Ta oli just kirjutanud alla uutele lepingutele osalemaks filmides ja käis kohtamas imeilusa näitlejannaga. Ta oli edukas ja kuulus ning hea tervise juures. Kui korraga ta elutu keha ühest odavast pornohotellist leiti. Ükski neist maailma naudingutest polnud toonud talle rahuldust. Ta elu oli muutunud tühjaks ja mõttetuks, mille lõpuks lõpetas enesetapp. Ta suri patu-haiguse tagajärjel.

Kui sa pole kunagi oma elu Jeesusele andnud, on Saatanal kuni tänaseni täielik kontroll su üle. Ta on valitsenud su elu üle. Kuid võib-olla näeb ta nüüd ühte muutust tulemas su ellu ja teab, et on kaotamas haaret su üle. Patt on korraga kaotanud oma magusa maitse su jaoks. Sa ei käi enam neis pimeduse paikades, kus varem ja meeletu pidutsemine ei paku sulle enam pinget. Raha ei paku sulle enam rahuldust, nii nagu ka seks ega varad mitte. Küll aga tunned, kuidas pidev tühjus üha enam kasvab su sees. Ja nüüd oled omadega siin ning loed seda sõnumit. Ehk on sus’ tärganud isegi huvi lugeda Piiblit. Keegi ei ole sul käskinud seda teha, aga miski su sees otsekui õhutab sind haarama selle järele.
Armas lugeja, Jeesus on just praegu koputamas su südame uksele ja Saatan teab seda. Ja ainukene asi, mida Saatan kõige enam kardab, on see, et avad ukse Kristusele!