ARMU VÄGI

Jumala armus peitub hämmastav vägi päästa. Tema arm on murdnud kõik sõltuvuste ahelad ja toonud üle suuri rahvahulki Saatana kuningriigist Kristuse kuningriiki.
Oli kord aeg, kus miljonid inimesed üle maailma sattusid narkootikumide lõksu ja Saatan arvas, et nad on tal peos. Üle maailma levis lausa sõnum, et kui Saatan on juba kord sind pimestada saanud, oled sa igaveseks lootusetult seotud. 
Küll aga saadab Jumal oma Püha Vaimu iga põlvkonna ajal nii pea –kui kõrvalteede äärde.
  • Tema arm tungib otse Saatana territooriumi keskpunktidesse: slummidesse, narkokeskustesse ja katustele, kus sõltlased poolteadvusetult lebavad
  • Tema arm on toonud tagasi elule kõige nõrgemad, kõige enam sõltuvuste küüsis vaevlevad ja ühiskonna poolt täiesti lootusetute juhtumitena kõrvale heidetud
MITTE IGAVESTI LOOTUSETUD
Kõige esimene heroiinisõltlane, kes läbi Teen Challengi teenistuse vabaks sai, oli Sonny Arguinzoni. Täna on Sonny piiskopiks enam kui 600 kogudusele üle maailma, mis koosnevad endistest sõltlastest. Nicky Cruz, endine tuntud gängster ja samuti Teen Challengi lõpetaja, on kuulutanud armu evangeeliumi miljonitele inimestele üle kogu maailma, mille käigus suured hulgad on saanud vabaks ja päästetud.
MITTE ENAM HÜLJATUD
Kogu maailm peaks tõusma ja tänama Jumalat Tema päästva vabastamise eest. Selle eest, et Ta taastab need, kes olid omadega hukas ja inimkonna poolt hüljatud. Või vähemalt peaks ühiskond tänama Jumalat selle eest, et Ta on päästnud joodikutest pereisad ning viinud nad taas kokku oma naiste ja lastega.
„Halastaja ja armuline on Issand, pikameelne ja rikas heldusest.“  (Psalmid 103:8)